Hoe jij vlogs kan inzetten voor jouw bedrijf? Download onze 5 concrete ideeën
Waarom vloggen?

Wil je op een persoonlijke en moderne manier communiceren met je doelpubliek? Wil je je boodschap delen in korte, bevattelijke video-boodschappen die inzetbaar zijn op je website en social media kanalen? Kies dan voor video-bloggen of kortweg vloggen: regelmatig communiceren aan de hand van video waardoor je meer mensen bereikt.

Hoe werkt het?

Met de VlogService haal je je eigen, flexibele audiovisuele dienst in huis. We komen naar je toe, filmen je videoboodschap, monteren ter plaatse en leveren een kant-en-klare video af. Zo heb jij binnen één dag professionele video-content waarmee je op een heldere en toegankelijke manier kan communiceren via je eigen online kanalen.

 

Video-as-a-service?

Je haalt de beste resultaten uit je online communicatie als je dit op een regelmatige en gevarieerde manier aan je doelpubliek aanbiedt. De VlogService werkt daarom op basis van een abonnement. Met onze video-as-a-service ben jij zeker dat je meerdere keren per jaar op een persoonlijke, heldere en moderne manier communiceert via video.

Realisaties

Behind the scenes

Communiceren via online video’s?
Dit zijn de voordelen!

Betere vindbaarheid

Geef je jouw leuke vlogs ook een plek op je YouTube-kanaal? Dan wordt je door je klanten snel gevonden in de tweede grootste zoekmachine ter wereld.

Hogere ranking

Dankzij de integratie van video wordt je website dynamischer en actueler. Zo krijg  je van Google een hogere ranking in de zoekresultaten.

Frisse, moderne communicatie

Je communiceert op een verfrissende, visuele manier waardoor je meer mensen bereikt. Online video wordt door de meeste mensen verkozen boven tekstblokken.

Modern bedrijfsimago

Bedrijven die communiceren via vlogs en hiermee aanwezig zijn op online kanalen, versterken hiermee hun moderne imago.

Werkt Drempelverlagend

Dankzij video-blogs communiceer je op een persoonlijke, authentieke manier waardoor mensen sneller contact zullen opnemen.

Ideaal in online campagnes

Korte video’s zijn ideaal om in te zetten voor gerichte online campagnes via Facebook, Linkedin, Youtube, Instagram of  zelfs e-mailmarketing. 

Klaar om te vloggen? Contacteer ons.
Nood aan extra’s? Bekijk onze opties

Wil je ondersteuning bij de voorbereiding van je videoboodschap of wil je graag extra opties? Dat kan. De Vlogservice biedt vier extra diensten waarmee je een basispakket kan aanvullen.

Copywriting

Heb je graag ondersteuning bij het uitwerken van je videoboodschap? In overleg met jou bepalen we de inhoud en schrijven een wervend script voor je uit.

Professionele woordvoerder

Sta je liever niet zelf voor de camera? Dan kan je een beroep doen op een professionele spreker of spreeksters die jouw verhaal op een krachtige mannier brengt.

Green key studio

Beschik je niet over de ideale lokatie? Dan kan je een beroep doen op onze green key oplossing. We toveren in de achtergrond jouw logo en huisstijl.

Opleiding

Hoe bouw ik een vlogtekst op? Waar moet ik op letten als ik de boodschap inspreek? Waar en hoe publiceer ik mijn video ? Volg een opleiding en maak van jouw vlogs het krachtigste communicatiemiddel.